Valp-pyssel



Nu har de börjat öppna ögonen. Bilden visar den valp som öppnat dem mest. Så snart kan de se världen = valplådan. De ser inte ordentligt förrän om ett par veckor. Valparna vägde mellan 700 - 900 gram när de var 11 dygn. Då blev de avmaskade för första gången. De tyckte inte avmaskningsmedlet var gott. Grimaserade o försökte spotta ut. Usch o tvi! Sen var det kloklippning - de gillar inte att bli fasthållna. Slingrade sig som små ormar! Varje valp har 18 klor, så jag har klippt 180 st klor! Det ska göras en gång i veckan - puh! De har även fått tippex på sig. Märkningen är viktig. Man måste ju veta vilken valp som fått avmaskningsmedlet. Så nu går det att se skillnad på dem. Hittills har de varit som en brun klump, men nu lyser det vitt på olika ställen beroende på vilken valp det är. Mamma Yes är tålmodig o noggrann med sina små o även med Ploj o Vittra, som numer får komma in o titta på valparna utan att Yes bryr sig.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej Bitte.

Kul att det går bra i valplådan.Vi har det bra i Norge och bra veder också,så det der med att det bara regnar i Bergen stemmer inte!Kram Marianne

2009-06-10 @ 13:41:57
URL: http://hem.bredband.net/kennelquietrunners
Postat av: Linn och Nässla

Aaaaaaaww sööt! Tur att man har färskt i minnet hur "roliga" de är som små glin och inte kommer falla för frestelsen ;-)

2009-06-10 @ 14:47:01
URL: http://hundlycka.blogspot.com
Postat av: Caroline

Såå söta! Ja jag har "tyvärr" glömt det jobbiga med att ha valp så jag blir extremt valpsjuk!!

Fanns det inte vaccin mot sånt....????

2009-06-11 @ 20:53:58
URL: http://www.flattfnatt.blogspot.com
Postat av: Flax-Ann

ler elakt - vet hur mycket du "gillar" att klippa klor!

2009-06-16 @ 01:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0